Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

Category: Blog

Sot më 1 Korrik, së bashku me vendasit, festojnë edhe shtetasit potencialë të së nesërmes, studentët internacionalë, të cilët zgjodhën Kanadanë si vendin e tyre të së ardhmes. TANDEK, gëzon së bashku me ju për mundësitë dhe sukseset tuaja dhe gjithashtu ju falenderon që na bëtë pjesë të rrugëtimit tuaj. Për dekada me rradhë, Kanada-ja …

  • July 1, 2020
  • 1304
  • Comments Off on O’ Canada, vendi i mundësive të panumërta, Happy Birthday!
Lexo më shumë

sLOVEnia, the country with the LOVE in it, shtrihet në zemër të Europës midis Italisë, Austrisë, Hungarisë dhe Kroacisë. Pozicioni i favorshëm gjeografik, bukuritë natyrore, ndërthurja e alpeve me detin, janë një ndër arsyet kryesore përse Sllovenia duhet vizituar të paktën vetëm një herë në jetë. Po përpos kësaj, cilat janë arsyet pse duhet të …

  • June 30, 2020
  • 1130
  • Comments Off on Slovenia, destinacion perfekt për studime!
Lexo më shumë

Ndër vite kërkesat e studentëve për të studiuar në universitetet e bashkimit Europian, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Mbretërinë e Bashkuar, Kanada dhe Australi, kanë qenë gjithnjë e në rritje. Por cilat janë arsyet kryesore, përse studentët shqiptarë me një ekonomi jo shumë të favorshme, dëshirojnë të investojnë për të studiuar në shtete me një …

  • June 30, 2020
  • 1198
  • Comments Off on Si ka influencuar COVID19 tek studentët Shqiptarë?
Lexo më shumë

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password