Exchange your mind - Studime jashtë vendit - Work and Travel

7 Gjërat që duhet të dini rreth studimeve në Mbretërinë e Bashkuar

7 Gjërat që duhet të dini rreth studimeve në Mbretërinë e Bashkuar

395 universitete dhe kolegje, të cilat ofrojnë rreth 50.000 programe studimi.

Aplikimet bëhen nëpërmjet UCAS

Afate të ndryshme aplikimi në universitete

Përfitohen BURSA

Tarifat e akomodimit janë më të larta në qytetet e mëdha

Duhet të aplikoni për vizë & të çertifikoni gjuhën (IELTS,TOEFL,Duolingo)

Akomodimi në kampus është më i rekomandueshëm për studentët e vitit të parë.

Për tu njohur me proçedurën edhe kriteret e aplikimit në universitetet/kolegjet në Mbretërinë e Bashkuar rezervoni një konsultë me konsulentët tanë ne formën e kontaktit me poshtë:

  • September 29, 2021
  • 628
  • Comments Off on 7 Gjërat që duhet të dini rreth studimeve në Mbretërinë e Bashkuar

Sign In Tandek

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password